FOREX POWER!

Zero pengalaman dlm forex?

 X pandai Trade Forex, Tapi Nak Income dari Forex….??

Dah banyak loss dalam forex?

Dah beribu-ribu habis dalam forex Tak pernah dapat untung dalam forex?

Letih buat MLM? letih explain kat orang, last2 join dgn org lain?

Rilex …Jangan mengeluh..

 

oie_UK8t1F98zNIT

 

JOM KONGSI TRADE FOREX DENGAN PRO FOREX TRADER!

 

  • Trader terbaik dan berpengalaman akan trade untuk anda
  • Investlah dalam pasaran Forex direct kepada Trader, anda boleh pilih trader dari senarai mengikut performance..
  • Untuk urusan deposit adalah Instant!
  • Untuk Withdrawal mengambil masa 2-10 hari bekerja.. biasanya (4hari bekerja)
  • Yang bagusnya anda boleh depo & wdraw direct ke debit card yg ada Visa & MasterCard!
  • Anda hanya perlu keluarkan modal dan serah kepada Forex Professional!
  • Hanya fee akan dikenakan kepada anda iaitu diantara 5%-50%(mengikut trader)
  • Investment forex ini akan diuruskan oleh broker forex terkenal (Regulated by the Financial Services Commission (FSC))
  • *Income dr Forex ni anda boleh dpt sampai bila2 selagi tak kluarkan modal awal..!

 

Smart System! Win-win situation!, Kita Untung, Trader Pun Untung!

Boleh pilih Pro Trader dari senarai yang disediakan, hanya pilih dan ‘Add Fund’ sahaja ke acc trader

bukti trader power

Hanya perlu pilih senarai trader yang disediakan oleh pihak broker

Jika setuju, ‘Add Fund’ segera

 

directplus

 

directplus2

 

directplus3

Boleh wdraw hari-hari jika baki mencecah 1oousd(dalam ewallet) dan min wdraw masuk ke dalam bank adalah 5usd..

cth yg dah wdraw masuk ke debit card mcm dibawah ni..

 

1-wdraw iklan aku

 

 

 

 

Sila sediakan scanned ic dan scanned apa2 bil atas nama sendiri, nak buka acc dgn broker Forex free je…

 

Jika berminat pls PM (‘Nak join project Forex’) di FB saya di

https://www.facebook.com/masterbz007