Cara mencari harga Hotel paling murah

Jom cari harga Hotel paling murah dan mudah!

Tak payah dah belek-belek , klik-klik , pandan-pandang.. buang masa jugak dalam setengah jam. Saya boleh tunjukkan cara untuk mencari Hotel dan penerbangan yang murah dimana website in akan membanding kan harga-harga dari penyedia Hotel yang cover Hotel di Malaysia dan Di Dunia.

Caranya;

1- Masuk web ini Jomtravel dan taip je lokasi, dan akan dipaparkan senarai Hotel di lokasi tersebut..

2- Dari senarai ni, pilih salah satu dan klik hotel tersebut

3- Kemudian bila dah klik, akan keluar senarai penyedia hotel dengan harga berbeza

4- Apa lagi, cari la Harga yang paling rendah! hooray!

 

Contoh

1. Taip Lokasi, Tarikh dan berapa orang kemudian klik search

PanduanTravel

PanduanTravel

 

 

2- Dari senarai ni, pilih salah satu dan klik hotel tersebut

HotelMurah

 

 

3. 3- Kemudian bila dah klik, akan keluar senarai penyedia hotel dengan harga berbeza, klik je mana suka.. selamat melancong!

 

HotelMurah2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.