1whp Superbob

Peluang Jana Duit Dengan 1whp + SUPERBOB

32k-20k-6days

 

(Banyak lagi testi di bawah ni)

Mungkin anda selalu dengar 1whp tapi tak tahu atau tak faham apa pun?

Terkini dengan plan SUPERBOB semua berpeluang dpt pasif income walau tak menaja!

Ramai yg dah join 1whp dan paling menarik biz ini disertai oleh pelbagai kaum di Malaysia. SUPERBOB adalah plan perniagaan under 1whp..1whp ni ialah 1 world handphone… syarikat FAITH COMPUTER SYSTEM yang beroperasi di penang sejak tahun 1994..mempunyai sijil dan pengesahan ssm..anda boleh google pasal 1whp, faith computer system or search kat google playstore pasal 1whp nie..1whp pun ade kat google playstore..menarik!!

1whp mempunyai produk iaitu BULK SMS. Produk 1whp tidak boleh dilihat dengan mata kasar sebab produk 1whp berfungsi di dalam sistem sebagai servis.

Ramai yang dah buat duit tapi ramai lagi yang belum join superbob  ni..ramai jugak yang muda-muda dah dpt ribu-ribu sebulan;

 

unnamed     images 10173641_223874644473482_1519150498_n 1902984_220265408167739_1851006318_n

 

Skrg 1WHP ade perkenalkan sistem baru iaitu SUPERBOB..superbob pula membolehkan kite dpt duit tanpa wat pape keja..senang cakap superbob nie untuk org2 yg malas buat keja, x pndai nak menaja org..tanpa taja org, tanpa cri org, tanpa jual brg…just tggu duit jee..mcm mne?

Superbob ni seolah-olah berkonsepkan bantu membantu sesama ahli antara satu sama lain..

super-bob

 

why-super-bob

Superbob ni memerlukan kite keluarkan modal..dimana kite akan dapat 5% dr modal kite setiap 2-4 ari…
maksudnye kalau kite buat rm50, kite akan dpt rm52.50 setiap 2-4 ari…ala2 investment tapi BUKAN investment…yg buatkan superbob xde risiko ialah, kite akan dpt modal + untung 5% stiap kali kite dpt duit
duit yang masuk akan diberitahu melalui msg di nombor fon kite, means stiap kali dpt duit, kite akan dpt dgn modal kite balik..so tiada risiko..contohnye kite buat rm50, 2-4 ari akan dpt rm52.50..ble da dpt duit, rm50 modal kite tu akan msuk secara auto ke superbob untuk membolehkan kite dapat untung hari-hari seterusnye..baki rm2.50 akan stay dlm acc 1whp kite…dan begitulah ulang2 smpi kite kuarkan modal kite balik..

10660941_715737591845376_1485870411_n 10743690_715737585178710_579157377_n

superbob ade 7 pakej, iaitu
rm50 dapat rm2.50,
rm100 dapat rm5,
rm250 dapat rm12.50,
rm500 dapat rm25,
rm1000 dapat rm50,
rm2500 dapat rm125
rm5000 dapat rm250

makin besar modal, makin byk laa duit dpt setiap 2-4 hari..
keuntungan adalah 5% dari modal kite..

sebulan pertama kite join superbob, kite akan dapat untung 5% tu seminggu 3 kali..means sebulan 12 kali..bulan kedua kite join superbob, kite akan dipecahkan ikut kelas..

kelas 1 – daftar 10 org ahli akan dapat seminggu 3 kali
kelas 2 – daftar 5-9 ahli akan dapat seminggu 2 kali
kelas 3 – xnak buat pape keja, or daftar ahli 1-4 orang akan dapat seminggu sekali..

jgn risau, yg malas or x pndai menaja tetap dpt 5% seminggu atau 20% sebulan..
setahun? 20%x12=240% setahun

lagi elok dari asb yg cume bwah 10% setahun
kite akan dipecahkan ikut kelas nie selepas sebulan kite join superbob..so kite yg mencorakkan perjalanan superbob kite samada nak seminggu 3 kali? seminggu 2 kali? atau seminggu sekali
tiada risiko sbab duit modal ley amek ble2 mase jee..anytime anywhere..

JAMINAN MODAL 100% KALAU KITE NAK BERHENTI
Untuk join pekej superbob, kite kena jadi ahli 1whp rm55 SEUMUR HIDUP ialah utk kite dptkan id n acc 1whp..
semua transaksi duit keluar masuk kat acc nie
bile duit untung kite dah byk, kite boleh transfer ke mne2 bank yg kite nak
n lagi nak senang paham, superbob ni kite ibaratkan macam maybank..kite ade maybank, kite smpan duit dlm acc maybank, kite ley kuarkan duit anytime yg kite nak right? pg ptg siang mlm boleh kuarkan..sme mcm superbob, ble masukkan duit, anytime kite ley kuarkan modal..cuma yg  mmbezakan superbob dengan maybank ialah, setiap 2-4 ari superbob akan bg 5% dari duit yg kite simpan di acc 1whp yang maybank xkan penah bagi and paling simple kite ley ckp superbob pnye proses mcm main kutu

 

SUPERBOB BUKAN CALANG-CALANG!

daily-rm8000 daily-rm6k-16th-sept brandon-with-pic dan-king-with-pic1 (1)

Cara pendaftaran

1st Step
GUNAKAN HP ANDA
Type Sms :

App#Nama Penuh#Ic#Alamat Penuh

–> Hantar Ke 0126780470 (1whp Server)

Contoh: App#Kamal Budin#840404015464#No 2, Jalan Terowong, 68000 Ampang Selangor

–> Hantar Ke 012 678 0470 (1whp Server)

Kemudian anda mendapat sms pengesahan dari server cth;

register-accepted

 

2nd Step
Activekan Keahlian Bob
Bank In Kan Rm 55 Ke Acc Maybank Saya + Pakej Modal;

rm50 dapat rm2.50, 
rm100 dapat rm5, 
rm250 dapat rm12.50,
rm500 dapat rm25, 
rm1000 dapat rm50, 
rm2500 dapat rm125
rm5000 dapat rm250

cth : kalau nak join pakej 500, bankin pd sy rm555
Bank Maybank 112205055512
Email : rolls_madrid@Yahoo.Com Pastikan Letak Email

Lepas bankin, sms kan bukti pembayaran;

Nama, Jumlah dan masa pembayaran ke hp sy 0136002130
Forwardkan juga 1st sms pengesahan yg dpt dari Syarikat kepada hp sy 0136002130
Tunggu Saya Aktikan Anda…Selesai!

Selepas diaktifkan apa yg kena buat adalah login di website dan sila settingkan seperti dibawah;

 

super-bob-joining-1

 

super-bob-joining-2

 

3rd Step
Activekan Downline
Untuk Activekan Downline (Yang Mempunyai Cukup Credit)
Act#No Tel Downline#J50#Id Sponsor#Password Id Sponcor

Contoh:
Act#0134590768#J50#M006345#1234567–> Hantar Ke 012 678 0470(1whp Server)
Lepas daftar,sila bankin dan lepas tu bg bukti pembayaran bankin dan no hp untuk sy aktifkan

 

Ada apa -apa boleh tya sy atau whatapps di 0136002130